Zekerheden waar u op kunt rekenen

Alhako Aluminiumindustrie is als goedgekeurd bedrijf herkenbaar aan het VMRG-Keurmerk logo en beschikt over een geldig VMRG-Keurmerk certificaat. Dit keurmerk is het bewijs dat wij beschikken over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van aluminium kozijnen en vliesgevels.


Deskundig advies

VMRG-leden adviseren u over de constructie, het ontwerp en de juiste materialen voor uw gevel. Ook denken ze met u mee over het bouwproces. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Zo krijgt u een gevel die voldoet aan uw verwachtingen.

Kwaliteit

VMRG-leden houden zich aan de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen. Die gaan verder dan de eisen die de wet stelt in bijvoorbeeld het Bouwbesluit of de CE-markering. VMRG-leden ondergaan regelmatig audits door SKG-IKOB Certificatie, zowel bij het VMRG-lid als op de bouwplaats.

Veiligheid

VMRG-leden werken veilig en zorgen voor veilige constructies. Bovendien voldoen de geleverde gevelelementen en geplaatste gevels aan strenge eisen op het gebied van inbraakwerendheid.

Duurzaamheid

VMRG-leden besteden veel aandacht aan het ontzien van het milieu. Of het nu gaat om materiaalkeuzen, de verwerking van afval of de warmtehuishouding van een gevel. VMRG-leden spannen zich bovendien in om aluminium en staal te recyclen volgens de richtlijnen van Stichting AluEco.

Garantie

VMRG-leden blijven voor u klaar staan. Ze bieden garantie volgens de VMRG-voorwaarden, hoogwaardige service en veel mogelijkheden in onderhoud. 

 

Bij Alhako Aluminiumindustrie heeft u gegarandeerde kwaliteit welke staat genoemd in de VMRG Algemene Voorwaarden 2017. De VMRG Algemene Voorwaarden 2017 zijn via voorgaande link te downloaden en te bekijken als Pdf-bestand.