Over Alhako


Over ons

Alhako is 1980 een toonaangevende leverancier van aluminium gevelelementen.  Ons bedrijf is een betrouwbare partner voor aannemers, architecten, en stichtingen  –of het nu gaat om utiliteits- of woningbouw, om nieuwbouw of renovatie.


Een echte partner

Alhako is veel méér dan een leverancier; wij zijn een échte partner voor onze opdrachtgevers. We denken mee, nemen werk uit handen en ontzorgen. Zo levert ons bedrijf een belangrijke bijdrage tijdens het uitwerken van het algemene ontwerp van een gebouw.

Alles in één hand

Van calculatie en ontwerp tot poedercoaten en montage; Alhako houdt vrijwel alle activiteiten in eigen hand. Hierdoor kunnen we de allerhoogste kwaliteit, stipte levering en grote flexibiliteit garanderen.


Kwaliteit

Wij leveren kwaliteit. Dat geldt voor onze producten, maar ook voor onze dienstverlening. Ons bedrijf is VMRG-, SKG-, KOMO- en VCA-gecertificeerd. Tegelijkertijd verliezen we de prijs nooit uit het oog.

Afspraak is afspraak

Bij Alhako geldt: afspraak is afspraak, of het nu gaat om de planning of de prijs. Als opdrachtgever hoeft u nooit bang te zijn voor onaangename verrassingen.


Maatwerk

Alhako levert geen standaardproducten, maar maatwerk. De specifieke wensen van de individuele opdrachtgever staan te allen tijde centraal. De klant is bij ons geen koning, maar keizer.

Jarenlange ervaring

Ons bedrijf werd opgericht in 1980 en heeft dus jarenlange ervaring. Het lage verloop onder onze circa 75 medewerkers zegt veel over de betrokkenheid binnen ons bedrijf.