Bouw je samen mee aan onze toekomst?

Alhako aluminiumindustrie is al bijna 40 jaar een vertrouwde

bouwpartner voor ontwerp, fabricage en montage van aluminium ramen, deuren, vliesgevels, zetwerk en panelen. 

Daarmee mogen wij bestaande en nieuwe bouwwerken voorzien van zeer fraaie ontwerpoplossingen.

 

Wij zijn een groeiende organisatie en een betrouwbare leverancier van aluminium componenten naar bouwpartners. Om dit te realiseren investeren wij in onze mensen, productiemiddelen, ICT en gebouwen. 

Waarden die we uitstralen zijn: hoge kwaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid en kennis. Het ‘team Alhako’ bestaat uit een 50-tal medewerk(st)ers.Tekenaar / werkvoorbereider (m/v)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct verzorgen van de ontwerptekeningen met aanzichten en (aansluit)details, voor onze klanten. Ook draag je zorg voor het vervaardigen van de productie- en montagetekeningen en -specificaties. Door het werk wat jij verricht zijn wij in staat de verkregen orders zo soepel mogelijk door onze organisatie te laten lopen. En voor ons is dat erg belangrijk, want wij houden van tevreden klanten!

 

Je bent in deze functie nauw betrokken bij projecten en hebt veelvuldig overleg om alles goed te stroomlijnen. Je hebt daarbij contacten met klanten, leveranciers en uiteraard ook je collega’s (productie, montage, projectbegeleiding, sales).

 

Voor deze verantwoordelijke job zijn we op zoek naar iemand met een MBO+ / HBO werk- en denkniveau, met een technische achtergrond (bouwkunde/werktuigbouwkunde). Als persoon ben je communicatief vaardig en ook een kei in zorgvuldig werken en het houden van overzicht. Als je al ervaring hebt met de nodige tekensoftware (Autocad, Athena, Logikal), dan zou dat helemaal top zijn.

 

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Uiteraard zorgen wij dan voor een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Naar de toekomst toe kunnen verdere doorgroeimogelijkheden zeker aan de orde zijn,

afhankelijk van jouw ambities. 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort.

Heb je op voorhand nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via 0495-562600.

 


Voor onze afdeling inkoop zijn wij op zoek naar een:

 

Junior Inkoper (m/v)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inkopen van diverse materialen bij onze huidige (en eventueel ook nieuwe) leveranciers. Je vraagt offertes op, vergelijkt prijzen, controleert en verzorgt uiteindelijk ook de administratieve afhandeling in ons systeem. Dit alles met als doel om tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden in te kopen, maar er met name ook voor te zorgen dat wij tijdig over de benodigde materialen beschikken.

Voor onze collega’s op locatie regel je kranen en hoogwerkers als die nodig zijn.

Dit alles met als doel om onze projecten tijdig, volledig, veilig en op een kwalitatief goede manier te kunnen volbrengen. Jouw inspanningen dragen bij aan de tevredenheid van onze klanten.

 

Je bent in deze functie nauw betrokken bij de projecten die lopen binnen de organisatie en voert overleg met diverse collega’s (productie, montage, projectbegeleiding, sales).

 

Voor deze verantwoordelijke job zijn we op zoek naar iemand met een MTS opleidingsachtergrond (werktuigbouwkunde / bouwkunde). Met de bagage die je vanuit die opleiding hebt kun je vooruit met het technische gedeelte van de functie. Daarnaast is het natuurlijk van groot belang dat je ook beschikt over goede communicatieve skills en de nodige onderhandelingsvaardigheid. Als persoon ben je verder iemand die zorgvuldig werkt en stressbestendig is. Gezien de drukte zoeken we iemand die fulltime voor ons aan de slag kan gaan.

 

Ben je recent afgestudeerd / heb je nog weinig werkervaring? Ook dan willen we je zeker uitnodigen om te solliciteren!

 

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Uiteraard zorgen wij dan voor een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Naar de toekomst toe kunnen verdere doorgroeimogelijkheden zeker aan de orde zijn, afhankelijk van jouw ambities.  

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort.

Heb je op voorhand nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via 0495-562600.