Bouw je samen mee aan onze toekomst?

Alhako aluminiumindustrie is al bijna 40 jaar een vertrouwde

bouwpartner voor ontwerp, fabricage en montage van aluminium ramen, deuren, vliesgevels, zetwerk en panelen. 

Daarmee mogen wij bestaande en nieuwe bouwwerken voorzien van zeer fraaie ontwerpoplossingen.

 

Wij zijn een groeiende organisatie en een betrouwbare leverancier van aluminium componenten naar bouwpartners. Om dit te realiseren investeren wij in onze mensen, productiemiddelen, ICT en gebouwen. 

Waarden die we uitstralen zijn: hoge kwaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid en kennis. Het ‘team Alhako’ bestaat uit een 50-tal medewerk(st)ers.


Momenteel hebben we de volgende vacatures openstaan: 


Voor onze administratie zijn we op zoek naar een: 

Medewerker Service & Administratie (m/v)

Binnenkort gaat onze collega op Service genieten van haar

welverdiende zwangerschapsverlof.

En om haar afwezigheid op te vangen zijn we op zoek naar iemand die in deze periode haar werkzaamheden gaat waarnemen. In deze rol komen de volgende werkzaamheden aan de orde:

Service; het plannen en aansturen van onze servicemonteur, klantcontact, administratieve afwikkeling en garanties. Facturatie en debiteurenbeheer, urenregistratie/ -verwerking en verdere administratieve ondersteuning binnen de afdeling.

 

Wij zoeken iemand met de nodige ervaring op het administratieve vlak; debiteurenbeheer, service (met een MBO+ werk- en denkniveau). Als persoon beschik je over de volgende competenties: nauwkeurig, detailgericht, proactief,

communicatief vaardig, integer, leergierig, overtuigingskracht en een talent voor plannen en organiseren.

 

Omdat baby’s niet op zich laten wachten, zijn we op zoek naar iemand die op korte termijn kan starten (fulltime). In week 31 is het bedrijf geheel gesloten in verband met de zomervakantie, in week 32 gedeeltelijk. Maar gezien het aankomend verlof zouden we toch graag voor de vakantie al een start willen gaan maken met het inwerken.

 

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Dan zorgen wij voor een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb

je op voorhand nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via 0495-562600.

 


Voor onze montage-afdeling zijn we op zoek naar een: 

Montageleider (m/v)

 In deze functie ben je verantwoordelijk voor een correcte montage van de verschillende producten, binnen de vastgestelde montageplanning. Onze eigen montageploegen dan wel extern ingehuurde ploegen dragen op de klantlocatie zorg voor de montage van onze producten / projecten. In de rol van Montageleider ben je verantwoordelijk voor een goede coördinatie en begeleiding van deze projecten en onze monteurs. Je stuurt monteurs aan, bepaalt de inzet van materieel en roept tijdig benodigde materialen af.

 

In sommige gevallen betekent dit dat je voor aanvang van de werkzaamheden van onze ploegen, reeds de projectlocatie bezoekt om te zien of er nog aandachtspunten zijn, of om het werk door te spreken met de opdrachtgever.

Dit geldt ook over eventueel meerwerk in een later stadium, als ook het opleveren van projecten.

Je werkt nauw samen met onze Projectleiders om alle projecten goed en tijdig uitgevoerd te krijgen.

Voor de montageploegen, maar ook voor de klant ben je het eerste aanspreekpunt als het gaat om vragen die ontstaan tijdens de uitvoering. Daarmee ben je een belangrijke schakel tussen monteur, klant en projectleider.

Je bent daarnaast diegene die kwaliteitscontroles uitvoert ‘in het veld’ en je houdt je bezig met het verder ontwikkelen van de montagekwaliteit. Tot slot verzorg je intern ook toolboxmeetings.

 

Als persoon beschik je uiteraard over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, oplossingsgericht en prima in staat om meerdere projecten tegelijk ‘onder controle te hebben en houden’. Je bent een gestructureerde ‘regelneef’ met de nodige ervaring in montage. Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en als je al kennis hebt van onze markt is dat een pré. Je beschikt over een VOL VCA diploma (of bent bereid deze te behalen).

 

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Dan zorgen wij voor een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.  

 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb

je op voorhand nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via 0495-562600. 


Voor ons projectbureau zijn we op zoek naar een:

Projectleider (m/v)

In deze functie ben jij de spin in het web als het gaat over het soepel laten verlopen van onze projecten. Jij zorgt er voor dat alles op het juiste moment, op de juiste plaats, bij de juiste mensen is. Je stelt projectplannen op, maakt planningen en je coördineert en bewaakt datgene wat is afgesproken (intern of met de klant). Het is jouw doel om onze projecten

tijdig, volledig, veilig en op een kwalitatief goede manier te kunnen volbrengen bij de klant.

 

In deze functie communiceer je met diverse partijen over uiteenlopende zaken. Je bent een van de aanspreekpunten voor onze klanten en intern werk je nauw samen met onder andere de calculator, tekenaar / werkvoorbereider en je collega’s van

montage.

 

Als persoon ben je een kei in het houden van overzicht en het regelen en organiseren van datgene wat er op dat moment nodig is. Je bent klantgericht, toont eigenaarschap en werkt op een gestructureerde manier.

 

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt een technische opleidingsachtergrond (werktuigbouwkunde / bouwkunde). Je beschikt over enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie (bouw gerelateerd). Heb je nog

niet de beschikking over een VOL-VCA diploma, dan ben je in ieder geval bereid deze op korte termijn te gaan behalen.

 

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Uiteraard zorgen wij dan voor een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.  

 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb

je op voorhand nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via 0495-562600.  


Voor onze verkoopafdeling zijn wij op zoek naar een: 

Sales engineer (m/v)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het gehele verkoopproces (zowel extern als intern). Je zorgt er voor dat de projectacquisitie soepel verloopt en bouwt gestaag aan het netwerk van Alhako. Zowel het beheren

van bestaande relaties als acquireren van nieuwe relaties valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Intern geef je sturing aan de afdeling calculatie en valt ook service onder jouw verantwoordelijkheid.

Daarmee beheer je de klant zowel in het beginstadium als ook in aftersales.

 

Hiervoor ben je geregeld te vinden bij (potentiele) klanten van Alhako. Je creëert binding met (potentiele) relaties en draagt optimaal bij aan het realiseren van de invulling van klantvragen. Je gaat op een gedegen maar ook creatieve manier te werk waarmee je bijdraagt in de ambities en groeistrategie van Alhako.

 

In deze functie ben je hét aanspreekpunt voor onze bouwpartners en intern sla je een brug naar calculatie, projectleiding en productie. Je bent lid van het managementteam.

 

Als persoon beschik je uiteraard over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt uitstraling en bent prima in staat om contacten met klanten te onderhouden en uit te bouwen. Je bent recht door zee, maar weet ook op de juiste manier mee te bewegen met de klant. Daarnaast ben je margebewust en accuraat in het uitvoeren van je werkzaamheden. Je gedrevenheid zet je ook in om de interne organisatie optimaal te laten presteren.

 

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van onze markt. Naast je bewezen commerciële kwaliteiten beschik je ook over een technische affiniteit en heb je ervaring in het aansturen van een team. Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan in een soortgelijke functie in een bouw(gerelateerde)-branche.

 

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Dan zorgen wij voor een passend salaris en goede secundaire arbeids-voorwaarden.

 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb

je op voorhand nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via 0495-562600.


Voor ons projectbureau zijn we op zoek naar een:

Tekenaar / werkvoorbereider (m/v)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct verzorgen van de ontwerptekeningen met aanzichten en (aansluit)details, voor onze klanten. Ook draag je zorg voor het vervaardigen van de productie- en montagetekeningen en -specificaties. Door het werk wat jij verricht zijn wij in staat de verkregen orders zo soepel mogelijk door onze organisatie te laten lopen. En voor ons is dat erg belangrijk, want wij houden van tevreden klanten!

 

Je bent in deze functie nauw betrokken bij projecten en hebt veelvuldig overleg om alles goed te stroomlijnen. Je hebt daarbij contacten met klanten, leveranciers en uiteraard ook je collega’s (productie, montage, projectbegeleiding, sales).

 

Voor deze verantwoordelijke job zijn we op zoek naar iemand met een MBO+ / HBO werk- en denkniveau, met een technische achtergrond (bouwkunde/werktuigbouwkunde). Als persoon ben je communicatief vaardig en ook een kei in zorgvuldig werken en het houden van overzicht. Als je al ervaring hebt met de nodige tekensoftware (Autocad, Athena, Logikal), dan zou dat helemaal top zijn.

 

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Uiteraard zorgen wij dan voor een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Naar de toekomst toe kunnen verdere doorgroeimogelijkheden zeker aan de orde zijn,

afhankelijk van jouw ambities. 

 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb je op voorhand nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via 0495-562600.