Bouw je samen mee aan onze toekomst?

Alhako aluminiumindustrie is al bijna 40 jaar een vertrouwde

bouwpartner voor ontwerp, fabricage en montage van aluminium ramen, deuren, vliesgevels, zetwerk en panelen. 

Daarmee mogen wij bestaande en nieuwe bouwwerken voorzien van zeer fraaie ontwerpoplossingen.

 

Wij zijn een groeiende organisatie en een betrouwbare leverancier van aluminium componenten naar bouwpartners. Om dit te realiseren investeren wij in onze mensen, productiemiddelen, ICT en gebouwen. 

Waarden die we uitstralen zijn: hoge kwaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid en kennis. Het ‘team Alhako’ bestaat uit een 50-tal medewerk(st)ers.


Momenteel hebben we de volgende vacatures openstaan: 


Voor ons projectbureau zijn we op zoek naar een:

Projectleider (m/v)

In deze functie ben jij de spin in het web als het gaat over het soepel laten verlopen van onze projecten. Jij zorgt er voor dat alles op het juiste moment, op de juiste plaats, bij de juiste mensen is. Je stelt projectplannen op, maakt planningen en je coördineert en bewaakt datgene wat is afgesproken (intern of met de klant). Het is jouw doel om onze projecten

tijdig, volledig, veilig en op een kwalitatief goede manier te kunnen volbrengen bij de klant.

 

In deze functie communiceer je met diverse partijen over uiteenlopende zaken. Je bent een van de aanspreekpunten voor onze klanten en intern werk je nauw samen met onder andere de calculator, tekenaar / werkvoorbereider en je collega’s van

montage.

 

Als persoon ben je een kei in het houden van overzicht en het regelen en organiseren van datgene wat er op dat moment nodig is. Je bent klantgericht, toont eigenaarschap en werkt op een gestructureerde manier.

 

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt een technische opleidingsachtergrond (werktuigbouwkunde / bouwkunde). Je beschikt over enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie (bouw gerelateerd). Heb je nog

niet de beschikking over een VOL-VCA diploma, dan ben je in ieder geval bereid deze op korte termijn te gaan behalen.

 

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Uiteraard zorgen wij dan voor een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.  

 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb

je op voorhand nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via 0495-562600.  


Voor onze verkoopafdeling zijn wij op zoek naar een: 

Sales engineer (m/v)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het gehele verkoopproces (zowel extern als intern). Je zorgt er voor dat de projectacquisitie soepel verloopt en bouwt gestaag aan het netwerk van Alhako. Zowel het beheren

van bestaande relaties als acquireren van nieuwe relaties valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Intern geef je sturing aan de afdeling calculatie en valt ook service onder jouw verantwoordelijkheid.

Daarmee beheer je de klant zowel in het beginstadium als ook in aftersales.

 

Hiervoor ben je geregeld te vinden bij (potentiele) klanten van Alhako. Je creëert binding met (potentiele) relaties en draagt optimaal bij aan het realiseren van de invulling van klantvragen. Je gaat op een gedegen maar ook creatieve manier te werk waarmee je bijdraagt in de ambities en groeistrategie van Alhako.

 

In deze functie ben je hét aanspreekpunt voor onze bouwpartners en intern sla je een brug naar calculatie, projectleiding en productie. Je bent lid van het managementteam.

 

Als persoon beschik je uiteraard over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt uitstraling en bent prima in staat om contacten met klanten te onderhouden en uit te bouwen. Je bent recht door zee, maar weet ook op de juiste manier mee te bewegen met de klant. Daarnaast ben je margebewust en accuraat in het uitvoeren van je werkzaamheden. Je gedrevenheid zet je ook in om de interne organisatie optimaal te laten presteren.

 

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van onze markt. Naast je bewezen commerciële kwaliteiten beschik je ook over een technische affiniteit en heb je ervaring in het aansturen van een team. Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan in een soortgelijke functie in een bouw(gerelateerde)-branche.

 

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Dan zorgen wij voor een passend salaris en goede secundaire arbeids-voorwaarden.

 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb

je op voorhand nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via 0495-562600.