Service en onderhoud


Service, reparatie en onderhoud

U kunt bij Alhako terecht voor reparatie en onderhoud aan door ons geleverde aluminium kozijnen en gevels. 

Onze eigen servicedienst is gespecialiseerd in het uitvoeren van service, reparatie en onderhoud aan vrijwel alle typen aluminium kozijnenBij het melden van een storing kan vrijwel direct een afspraak worden gemaakt en wordt een calamiteit snel en vakkundig verholpen. 

 

Periodiek onderhoud

Ramen en deuren die regelmatig worden gecontroleerd gaan langer mee. Bovendien blijft het hang- en sluitwerk beter werken, wat zorgt voor een betere isolatie en ventilatie. Zo draagt periodiek onderhoud bij aan een goed binnenklimaat,

het voorkomt vocht- en tochtklachten én zorgt ervoor dat inbraakpreventie optimaal blijft werken.

 

Met een onderhoudsovereenkomst van Alhako Aluminiumindustrie bent u verzekerd van een jaarlijkse onderhoudsbeurt. De servicemonteur inspecteert en smeert het hang- en sluitwerk, stelt draaidelen opnieuw af en verhelpt kleine mankementen.

Hiermee voorkomt u vroegtijdige slijtage, defecten en ander ongemak. Met onderstaand formulier kunt u uw reparatieverzoek of uw aanvraag voor (periodiek) onderhoud online melden.                       Eén van onze medewerkers zal vervolgens spoedig contact met u opnemen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.