Administrateur parttime

Alhako is al meer dan 40 jaar een gerenommeerde bouwpartner op het gebied van aluminium gevels. Wij ondersteunen onze partners vanaf ontwerpfase tot service van het gerealiseerde project.

Binnen Alhako heerst een informele sfeer en schakelen we het liefst in korte lijnen. Wij kijken positief naar de toekomst en streven samen onze gemeenschappelijke droom na, de beste gevelbouwer zijn van Zuid Nederland. Alhako is een sterk groeiende organisatie waar de mens en sfeer centraal staan. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid.  Het ‘team Alhako’ bestaat momenteel uit een 50-tal medewerk(st)ers en deinst niet terug voor een uitdaging.

 

 

Ter versterking van onze projectorganisatie zijn wij op zoek naar een:

Alhako Aluminium Industrie BV

Hoverveld 5

6039 SE Weert

Nederland

Info@alhako.nl

+31 495 56 26 00


Administrateur parttime

Voor onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar aanvulling binnen ons financiële team. Ben jij die persoon die de gehele crediteurenadministratie voor zijn/haar rekening kan nemen? Bij je werkzaamheden behoort het inboeken van binnenkomende facturen, het uitvoeren

van diverse controles en het betaalbaar stellen van facturen.

 

Door je bredere financiële/ boekhoudkundige achtergrond en ervaring kunnen we je ook inzetten voor andere werkzaamheden binnen onze afdeling. Zo ondersteun je met de maandafsluiting en genereer je stuurinformatie.

 

Op korte termijn gaan wij van start met een nieuw ERP-pakket. Daarbij zullen we echt nog wel de nodige uitdagingen tegen gaan komen. Graag laten we jou ook meedraaien in deze opstart en het verder implementeren van dit systeem binnen onze organisatie.

 

Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en hebt al enige jaren ervaring met de genoemde werkzaamheden.

Als persoon ben je een accurate duizendpoot, die weet waar hij/zij het over heeft. Jouw kennis van zaken gaat vergezeld van goede communicatieve vaardigheden en een enorme teamspirit. Herken jij je in dit profiel dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze vacature en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken om Alhako nog verder te laten groeien!

 

Het betreft een parttimefunctie voor 24 uur in de week. In het geval jij ook ervaring hebt met de diverse HRM-werkzaamheden en het leuk vindt om deze 2 rollen met elkaar te combineren, dan zou het een fulltime functie betreffen.

 

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Uiteraard zorgen wij dan voor een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden  

 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb je op voorhand nog vragen, neem dan contact met ons op via 316 58 770 937.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Impressions