Administratief medewerk(st)er (24-32 uur)

Alhako aluminiumindustrie is meer dan 40 jaar een vertrouwde bouwpartner voor ontwerp, fabricage en montage van aluminium ramen, deuren, vliesgevels, zetwerk en panelen. Wij zijn trots op onze kwaliteit en fraaie ontwerp oplossingen.

 

Alhako is een groeiende organisatie en een kwaliteitsleverancier van aluminium gevels naar bouwpartners.

Onze kernwaarden zijn kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid

 

 

Voor onze financiële administratie zijn wij op zoek naar een:

Alhako Aluminium Industrie BV

Hoverveld 5

6039 SE Weert

Nederland

Info@alhako.nl

+31 495 56 26 00


Administratief medewerk(st)er (16-40 uur)

Voor onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar aanvulling binnen onze financiële administratie. Ben jij die persoon die met een (financieel) administratieve achtergrond en wil jij in een kleine, ambitieuze organisatie verder leren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een greep uit je takenpakket:

  • Het inboeken van binnenkomende facturen;
  • Het beheer van onze crediteuren;
  • Het controleren van pakbonnen;
  • Het binnenmelden van leveringen;
  • Het controleren van opdrachtbevestigingen.

En heb jij dan nog tijd over? Dan hebben we nog verschillende administratieve taken meer die we je met liefde en plezier leren. Omdat onze organisatie groeiende is zijn er altijd wel mogelijkheden en kansen.

 

Kortom een veelzijdige functie, waarvoor wij op zoek zijn naar iemand die van alle markten thuis is en ons graag komt ondersteunen in het verder vormgeven van onze financiële afdeling.

 

Om deze functie op een goede manier uit te kunnen gaan voeren beschik je over een MBO werk- en denkniveau en heb je bij voorkeur enige ervaring. Heb je nog geen ervaring? Dan maakt jouw leergierigheid je toch een prima kandidaat!

 

Als persoon ben je een accurate duizendpoot, ben je proactief, maar vooral gemotiveerd om te leren en je verder te ontwikkelen. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en heb je een prima teamspirit.

 

Is dit jou op het lijf geschreven? Reageer dan en dan drinken wij binnenkort misschien wel een kop koffie om elkaar verder te leren kennen.

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Uiteraard zorgen wij dan voor een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de allerleukste collega’s.

 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb je op voorhand nog vragen, neem dan contact met ons op via 0495-562600.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Impressions