Vacature Engineer 3D

Alhako is al meer dan 40 jaar een gerenommeerde bouwpartner op het gebied van aluminium gevels. Wij ondersteunen onze partners vanaf ontwerpfase tot service van het gerealiseerde project.

Binnen Alhako heerst een informele sfeer en schakelen we het liefst in korte lijnen. Wij kijken positief naar de toekomst en streven samen onze gemeenschappelijke droom na, de beste gevelbouwer zijn van Zuid Nederland. Alhako is een sterk groeiende organisatie waar de mens en sfeer centraal staan. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid.  Het ‘team Alhako’ bestaat momenteel uit een 50-tal medewerk(st)ers en deinst niet terug voor een uitdaging.

 

 

Ter versterking van onze projectorganisatie zijn wij op zoek naar een:

Alhako Aluminium Industrie BV

Hoverveld 5

6039 SE Weert

Nederland

Info@alhako.nl

+31 495 56 26 00


Vacature Engineer 3D

Samen met commercie en projectleiding ontwikkel je de optimale projectoplossing voor onze bouwpartner. Onze bouwpartner werkt veelal met 3d modellen. Als engineer heb je regelmatig contact met klanten, architecten, leveranciers en uiteraard ook je directe collega’s van engineering, projectleiding, verkoop en productie.

Alhako heeft als doel om de digitale aansluiting met onze relaties verder te integreren. Concreet, invulling geven aan het BIM model (Building Information Model) van de opdrachtgever voor wat betreft onze expertise. Als engineer bij Alhako ben je verantwoordelijk voor het ontwerptraject van (ontwerp)tekeningen t/m goedkeuring . Als je de trekkersrol neemt om de interne  3D processen te enten op deze doelstelling is dit een grote pre.

Voor deze verantwoordelijke job zijn we op zoek naar iemand met een HBO werk- en denkniveau bouwkunde of werktuigbouwkunde.  Liefst breng je ervaring mee in de gevelbouw en kennis van geveltechniek en systeemhuizen.

 

Kennis van (3D) tekenprogramma’s is een vereiste, ervaring met software Logikal, Athena of Hicad is een pré.

 

Als persoon ben je leergierig, communicatief vaardig en georganiseerd.

 

Naast een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Alhako een goede sfeer, een persoonlijk ontwikkelingsplan, trainingen en groeimogelijkheden. Onze engineers werken deels van thuis uit en hebben een (flexibele) werkplek binnen Alhako.

 

Is je interesse gewekt dan komen we graag met je in contact.

 

Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl  en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb je op voorhand nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 06-58 770 937

 

 Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Impressions