Engineer

Alhako is al meer dan 40 jaar een gerenommeerde bouwpartner op het gebied van aluminium gevels. Wij ondersteunen onze partners vanaf ontwerpfase tot service van het gerealiseerde project.

Binnen Alhako heerst een informele sfeer en schakelen we het liefst in korte lijnen. Wij kijken positief naar de toekomst en streven samen onze gemeenschappelijke droom na, de beste gevelbouwer zijn van Zuid Nederland. Alhako is een sterk groeiende organisatie waar de mens en sfeer centraal staan. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid.  Het ‘team Alhako’ bestaat momenteel uit een 50-tal medewerk(st)ers en deinst niet terug voor een uitdaging.

 

 

Ter versterking van onze projectorganisatie zijn wij op zoek naar een:

Alhako Aluminium Industrie BV

Hoverveld 5

6039 SE Weert

Nederland

Info@alhako.nl

+31 495 56 26 00


Engineer

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct verzorgen van het ontwerptraject met als resultaat (ontwerp)tekeningen met aanzichten en (aansluit)details, voor onze klanten. 

 

Je bent in deze functie nauw betrokken bij de klantorder en hebt veelvuldig overleg om alles goed te stroomlijnen. Je hebt daarbij contacten met klanten, leveranciers en uiteraard ook je collega’s (projectbegeleiding, sales). Alhako heeft als doel om de digitale aansluiting met onze relaties verder te integreren.

 

Meer concreet betekent dit; invulling geven aan het BIM (Building Information Modelling) model van de opdrachtgever voor wat betreft onze expertise. Van jou verwachten we dat je een trekkersrol neemt om de interne (digitale) processen te enten op deze doelstelling.

 

Voor deze verantwoordelijke job zijn we op zoek naar iemand met een HBO werk- en denkniveau, met een technische achtergrond. Als persoon ben je communicatief vaardig en georganiseerd. Als je al ervaring hebt met BIM dan zou

dat helemaal top zijn.

 

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Uiteraard zorgen wij dan voor een passend salaris en de bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb je op voorhand nog vragen, neem dan contact met ons op via 316 58 770 937.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Impressions