Vacature Montageleider

Alhako is al meer dan 40 jaar een gerenommeerde bouwpartner op het gebied van aluminium gevels. Wij ondersteunen onze partners vanaf ontwerpfase tot service van het gerealiseerde project.

Binnen Alhako heerst een informele sfeer en schakelen we het liefst in korte lijnen. Wij kijken positief naar de toekomst en streven samen onze gemeenschappelijke droom na, de beste gevelbouwer zijn van Zuid Nederland. Alhako is een sterk groeiende organisatie waar de mens en sfeer centraal staan. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid.  Het ‘team Alhako’ bestaat momenteel uit een 50-tal medewerk(st)ers en deinst niet terug voor een uitdaging.

 

 

Ter versterking van onze projectorganisatie zijn wij op zoek naar een:

Alhako Aluminium Industrie BV

Hoverveld 5

6039 SE Weert

Nederland

Info@alhako.nl

+31 495 56 26 00


Vacature Montageleider

Als montageleider draag je zorg voor een ongestoorde voortgang op de bouwplaats. Daarbij bewaak je de afgesproken projectplanning. Om dit te realiseren heb je veelvuldig contact met de bouwpartner (in de regel de uitvoerder op de bouwplaats), de montageploeg, en de interne organisatie (logistiek, inkoop, projectbureau en productie).

 

Alhako realiseert zich dat het imago voor een belangrijk deel wordt bepaald door onze performance tijdens de montage. Dit wordt ingevuld door goede sturing aan de voortgang, bewaken van geleverde kwaliteit en veiligheid, oog voor (voorkomen van) opleverpunten en tijdige opname c.q. oplevering van een fase of werk. De montageleider heeft daarmee een bewakende en sturende rol.

 

Voor deze verantwoordelijke job zoeken we een organisator op MBO+ niveau met goed technisch inzicht. Liefst heb je ervaring in een soortgelijke rol en goede (gevel)bouwkundige kennis.

 

Je beschikt over rijbewijs B en VCA voor leidinggevende.

 

Als persoon heb je goede communicatieve eigenschappen, werk je goed samen, ben je besluitvaardig, werk je gestructureerd, hou je overzicht en ben je voldoende ondernemend om waar nodig oplossingen te vinden.

Naast een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Alhako een goede sfeer, een persoonlijk ontwikkelingsplan, trainingen en groeimogelijkheden.

 

Is je interesse gewekt dan komen we graag met je in contact.

 

Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl  en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb je op voorhand nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 06-58 770 937

 

 

 Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Impressions