Vacature Administratief medewerker bedrijfsbureau

Alhako is al meer dan 40 jaar een gerenommeerde bouwpartner op het gebied van aluminium gevels. Wij ondersteunen onze partners vanaf ontwerpfase tot service van het gerealiseerde project.

Binnen Alhako heerst een informele sfeer en schakelen we het liefst in korte lijnen. Wij kijken positief naar de toekomst en streven samen onze gemeenschappelijke droom na, de beste gevelbouwer zijn van Zuid Nederland. Alhako is een sterk groeiende organisatie waar de mens en sfeer centraal staan. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid.  Het ‘team Alhako’ bestaat momenteel uit een 50-tal medewerk(st)ers en deinst niet terug voor een uitdaging.

 

 

Ter versterking van onze projectorganisatie zijn wij op zoek naar een:

Alhako Aluminium Industrie BV

Hoverveld 5

6039 SE Weert

Nederland

Info@alhako.nl

+31 495 56 26 00


Vacature Administratief medewerker bedrijfsbureau

Voor onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar aanvulling binnen onze afdeling inkoop en logistiek. Ben jij accuraat, gericht op een goede samenwerking en ben je een talent in organiseren? Dan hopen wij dat jij diegene bent die met onze ambitieuze organisatie mee wil groeien! En dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Een greep uit je takenpakket:

-          Bestellen van de materialen en afstemmen levertijd

-          Controleren van de opdrachtbevestigingen

-          Beheren van de goederenstroom

-          Voorraadbeheer

-          Overleg met verkoopafdeling, productie en projectleiding

-          Opvragen van offertes en het vergelijken ervan.

-          Informeren van de interne organisatie over levertijden

-          Transporten inplannen en afstemmen met logistieke afdeling

 

Kortom een leuke veelzijdige functie, waarvoor wij op zoek zijn naar iemand die van alle markten thuis is en die ons graag komt ondersteunen in het verder opbouwen van onze inkoop en logistieke afdeling.

 

Om deze functie op een goede manier uit te kunnen gaan voeren beschik je minimaal over een MBO werk- en denkniveau, waarbij enige jaren ervaring een pré is. Heb je nog niet echt gerichte ervaring, maar ben je wel enorm leergierig, accuraat, vasthoudend en iemand die graag samenwerkt en organiseert? Overtuig ons in je sollicitatie dan van het feit dat wij voor jou moeten kiezen.

 

Als persoon heb je een goed verantwoordelijkheidsgevoel, ben je proactief, maar vooral gemotiveerd om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

 

Herken jij je in dit profiel dan nodigen wij je graag uit om te reageren!! Ga je bij ons starten, dan zorgen wij uiteraard voor een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de allerleukste collega’s.

 

 

  

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl  en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb je op voorhand nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 06-58 770 937

 

 

 Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Impressions