Projectmanager (m/v)

Alhako is al meer dan 40 jaar een gerenommeerde bouwpartner op het gebied van aluminium gevels. Wij ondersteunen onze partners vanaf ontwerpfase tot service van het gerealiseerde project.

Binnen Alhako heerst een informele sfeer en schakelen we het liefst in korte lijnen.

 

Wij kijken positief naar de toekomst en streven samen onze gemeenschappelijke droom na, de beste gevelbouwer zijn van Zuid Nederland. Alhako is een sterk groeiende organisatie waar de mens en sfeer centraal staan. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. 

 

Ter versterking van onze projectorganisatie zijn wij op zoek naar een:

Alhako Aluminium Industrie BV

Hoverveld 5

6039 SE Weert

Nederland

Info@alhako.nl

+31 495 56 26 00


Projectmanager

 

In deze functie ben jij eindverantwoordelijk voor onze projecten vanaf opdracht tot oplevering. Jij zorgt er voor dat alles op het juiste moment, op de juiste plaats, bij de juiste mensen is. Je stelt projectplannen op, maakt en beheert de projectplanning en je coördineert en bewaakt datgene wat is afgesproken (intern of met de klant). Het is jouw doel om onze projecten tijdig, volledig, veilig en op een kwalitatief juiste manier te volbrengen bij de klant.

 

In deze functie communiceer je met diverse partijen over uiteenlopende zaken. Je bent het belangrijkste aanspreekpunt voor onze klant en intern werk je nauw samen met onder andere de calculator, engineer, inkoop en montage.

 

Als persoon ben je goed in het houden van overzicht, regelen en organiseren. Je bent klantgericht, toont eigenaarschap en werkt op een gestructureerde en nauwkeurige manier.

 

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring in aansturing van projecten. Liefs binnen de bouwbranche.

 

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Uiteraard zorgen wij dan voor een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb je op voorhand nog vragen, neem dan contact met ons op via 316 58 770 937.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Impressions