Project verantwoordelijke

Alhako is al meer dan 40 jaar een gerenommeerde bouwpartner op het gebied van aluminium gevels. Wij ondersteunen onze partners vanaf ontwerpfase tot service van het gerealiseerde project.

Binnen Alhako heerst een informele sfeer en schakelen we het liefst in korte lijnen. Wij kijken positief naar de toekomst en streven samen onze gemeenschappelijke droom na, de beste gevelbouwer zijn van Zuid Nederland. Alhako is een sterk groeiende organisatie waar de mens en sfeer centraal staan. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid.  Het ‘team Alhako’ bestaat momenteel uit een 50-tal medewerk(st)ers en deinst niet terug voor een uitdaging.

 

 

Ter versterking van onze projectorganisatie zijn wij op zoek naar een:

Alhako Aluminium Industrie BV

Hoverveld 5

6039 SE Weert

Nederland

Info@alhako.nl

+31 495 56 26 00


Project verantwoordelijke

 

In deze functie ben jij de spin in het web als het gaat over het soepel laten verlopen van onze projecten. Jij zorgt ervoor dat alles op het juiste moment, op de juiste plaats, bij de juiste mensen is. Je stelt projectplannen op, maakt planningen en je coördineert en bewaakt datgene wat is afgesproken (intern of met de klant). Het is jouw doel om met de klant projecten tijdig, volledig, veilig en op een kwalitatief goede manier op te leveren.

 

In deze functie ben je aanspreekpunt van de klant en communiceer je met diverse partijen over uiteenlopende zaken. Als spil tussen klant en organisatie draag je zorg dat de afspraken met de klant op een effectieve manier in de organisatie van Alhako worden gebracht. Als persoon ben je een kei in het houden van overzicht en het regelen en organiseren van datgene wat op dat moment nodig is. Je bent klantgericht, toont eigenaarschap en werkt op een gestructureerde en nauwkeurige

manier.

 

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Bent sterk in organiseren, communicatief en pakt de verantwoordelijkheid om de klantwens te borgen in de interne organisatie. Je hebt leidinggevende/management ervaring nodig om de

interne processen ‘vlot te houden’. Je bent beslisvaardig en kordaat. Bouwkundige ervaring is niet noodzakelijk.

 

We zoeken een energiek persoon die door haar/zijn werkwijze onze organisatie helpt kwalitatief te groeien.

Hebben we een match en ga jij bij ons starten? Uiteraard zorgen wij dan voor een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort. Heb je op voorhand nog vragen, neem dan contact met ons op via 316 58 770 937.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Impressions