Assemblage-topper

Alhako aluminiumindustrie is al bijna 40 jaar een vertrouwde bouwpartner voor ontwerp, fabricage en montage van aluminium ramen, deuren, vliesgevels, zetwerk en panelen. Daarmee mogen wij bestaande en nieuwe bouwwerken voorzien van zeer fraaie ontwerpoplossingen.

 

 

Wij zijn een groeiende organisatie en een betrouwbare leverancier van aluminium componenten naar bouwpartners. Om dit te realiseren investeren wij in onze mensen en productiemiddelen. Waarden die we uitstralen zijn: hoge kwaliteit, flexibiliteit, klantgerichtheid en kennis. Het ‘team Alhako’ bestaat uit een 50-tal medewerk(st)ers.

 

Voor onze assemblage afdeling zijn wij op zoek naar een:

 

Alhako Aluminium Industrie BV

Hoverveld 5

6039 SE Weert

Nederland

Info@alhako.nl

+31 495 56 26 00


Assemblage-topper

De assemblage afdeling binnen Alhako draagt zorg voor het tijdig en correct assembleren van diverse producten (puien, deuren, ramen) voor onze klanten. Wij zien een toename in de hoeveelheid werk en zijn daarmee op zoek naar uitbreiding van ons team.

 

En we zoeken niet ‘zomaar iemand’, we zijn op zoek naar een echte topper!

Je houdt je niet alleen maar bezig met het assembleren van onze (schuif)deuren, maar brengt ons nog wat extra’s.

Jij bent namelijk diegene die zich verantwoordelijk voelt en ook de verantwoordelijkheid durft te pakken als dat nodig is. Wanneer jouw voorman er niet is, ben jij diegene die inspringt. Je houdt dan toezicht op de voortgang en de werkverdeling. Je trekt aan de bel als dat nodig is en zorgt er voor dat alles op rolletjes blijft lopen.

 

Je gaat op zoek naar verbeteringen die we door kunnen voeren (sneller / beter werken) en je zorgt er, samen met je collega’s, voor dat er een goede werksfeer heerst. Je bent ambitieus, wilt graag bijleren en jezelf ontwikkelen. Je hebt een gezonde nieuwsgierigheid naar alles wat er in onze werkplaats / ons bedrijf gebeurt en op termijn zie jij jezelf ook nog wel intern verder doorgroeien.

 

Wij denk dat je voor deze rol minimaal een MBO-opleiding hebt voltooid in een technische richting. Verder heb je twee rechterhanden en breng je een flinke dosis energie met je mee. Wij gaan er dan voor zorgen dat we jou de fijne kneepjes van ons vak gaan leren.

Ben je een starter en heb je daarom nog geen (werk)ervaring, dan leren wij je het vak nog steeds heel graag en nodigen we je uit om zeker bij ons te solliciteren.

 

Hebben we een match en ga jij ons team versterken? Dan zorgen wij voor een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.  

 

Ben je geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV naar hrm@alhako.nl en wellicht spreken we elkaar binnenkort.

Heb je op voorhand nog vragen,  neem dan gerust contact met ons op via 0495-562600.


Impressions