CNC Operator

 

Alhako is een ambitieuze gevelbouwer met een enthousiast team van gedreven specialisten. Voor aannemers is Alhako dé partner in geveltechniek. We willen samen een eindproduct leveren waar we trots op kunnen zijn.

 

De organisatie bestaat uit een ervaren team van zo’n 15 collega’s op kantoor en 35 collega’s in de productie en montage. We houden van korte lijnen. Onze cultuur is open en informeel. Er ligt een stevige groeiambitie en we zijn op zoek naar collega’s die mee willen ontwikkelen.

 

Jij kunt dus met ons meegroeien naar de volgende fase!

Alhako Aluminium Industrie BV

Hoverveld 5

6039 SE Weert

Nederland

Info@alhako.nl

+31 495 56 26 00


Wat is jouw rol als CNC Operator?

Jij haalt je voldoening uit het optimaal laten functioneren van ‘jouw machine’, die overigens ook nog gloednieuw is. Wij zorgen er voor dat je leert werken met deze ultra moderne installatie, waardoor jij na verloop van tijd alle ins en outs van de machine kent. Je bent op dat moment bijvoorbeeld ook in staat onderhoud uit te voeren aan de machine en je gaat je verder verdiepen in hoe je jouw werkzaamheden nog slimmer, makkelijker en/of sneller uit kunt voeren, met behulp van de installatie.

Kortom; jullie werken optimaal samen! En daardoor kunnen jouw collega's van de andere afdelingen ook hun werk doen op een goede manier; zij beschikken tijdig over het juiste materiaal en kunnen daardoor optimaal functioneren.

 

Jij bent dus een belangrijk radertje in het gehele ‘productieproces’.

 

Binnen de afdeling Mechanisch Voorbewerken, binnen Alhako dragen we zorg voor het tijdig en correct bewerken van aluminium profielen tot pasklare onderdelen voor de assemblageafdeling. Recent hebben we deze afdeling uitgebreid met een nieuwe (laatste generatie) 5-assige CNC machine.

Dus we kunnen nu nog meer werk verzetten, sneller schakelen en hebben meer mogelijkheden. We missen op dit moment alleen jou nog!

 

Samengevat bestaan jouw werkzaamheden uit:

·       Via computer inlezen van CNC-programma’s en laatste controle (3D);
·       Het laden van materiaal in de CNC-machine;
·       Het uitvoeren van diverse controles (waaronder maatvoering en kwaliteit) op de eindproducten;
·       Het verhelpen van (kleine) storingen;
·       Het uitvoeren van 1e-lijns onderhoud en schoonmaak van de machine

 

En hoe wij jou dan voor ons zien?

·       Jij beschikt over de nodige dosis verantwoordelijkheidsgevoel;

·       Je bent geïnteresseerd in techniek en verdiep je graag in zaken;

·       Je vindt het prettig om zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren, maar toch ook in een team te werken;

·       Je hebt niet iedere half uur iemand nodig die je vertelt wat je moet gaan doen; jij gaat aan de slag, ziet wat er moet gebeuren en als je vragen hebt, dan stel je ze;

·       Je beschikt over ruimtelijk inzicht en bent in staat tekeningen te lezen (of dit te leren)

·       Je bent flexibel en bent in staat om overzicht te houden als 'de plannen ineens veranderen'

 

En als jij hier leest dat wij een nieuwe machine hebben aangeschaft, dan is jouw eerste gedachte: "Yes, gaaf, daar ga ik me in  verdiepen!!". Dus leergierig ben je in ieder geval zeker.

En natuurlijk, als jij al ervaring hebt met het werken met een CNC machine (ook al is het misschien wel in een heel andere branche), dan heb je een streepje voor. Maar het meest belangrijke vinden wij toch dat jij past binnen de organistatie en dat je beschikt over de wil om 'er iets moois van de maken'. Alle verdere ins en outs zijn te leren. Wij dragen in ieder geval zorg voor een opleiding voor onze specifieke machine. 

Interesse?

 

Lijkt het je wat om aan de slag te gaan bij Alhako? Wil jij je schouders eronder zetten? Laat dan van je horen! En dat hoeft niet persé met een hele mooie brief en cv. Je kunt ons ook benaderen via Whatsapp (06-51451521) of even bellen als je nog vragen hebt. Een mailtje (hrm@alhako.nl) werkt ook. Kies waar jij je prettig bij voelt, voor ons is alles prima. Wij zijn, net als jij, de moeilijkste niet…

 

 

 


Impressions