CNC Operator

 

Alhako is een ambitieuze gevelbouwer met een enthousiast team van gedreven specialisten. Voor aannemers is Alhako dé partner in geveltechniek. We willen samen een eindproduct leveren waar we trots op kunnen zijn.

 

De organisatie bestaat uit een ervaren team van zo’n 15 collega’s op kantoor en 35 collega’s in de productie en montage. We houden van korte lijnen. Onze cultuur is open en informeel. Er ligt een stevige groeiambitie en we zijn op zoek naar collega’s die mee willen ontwikkelen.

 

Jij kunt dus met ons meegroeien naar de volgende fase!

Alhako Aluminium Industrie BV

Hoverveld 5

6039 SE Weert

Nederland

Info@alhako.nl

+31 495 56 26 00


Wat is jouw rol als CNC Operator?

 

Jij haalt je voldoening uit het optimaal laten functioneren van ‘jouw machine’, die overigens ook nog gloednieuw is. Je leert er mee werken, kent na verloop van tijd alle ins en outs van de machine en je pleegt onderhoud. Door het werk wat jij verzet en de nauwkeurigheid waarmee je werkt, kunnen je collega’s efficiënt werken; zij beschikken tijdig over het juiste materiaal en kunnen daardoor optimaal functioneren.

 

Jij bent dus een belangrijk radertje in het gehele ‘productieproces’.

 

Binnen de afdeling Mechanisch Voorbewerken, binnen Alhako dragen we zorg voor het tijdig en correct bewerken van aluminium profielen tot pasklare onderdelen voor de assemblageafdeling. Recent hebben we deze afdeling uitgebreid met een nieuwe (laatste generatie) 5-assige CNC machine. Dus we kunnen nu nog meer werk verzetten, sneller schakelen en hebben meer mogelijkheden. We missen op dit moment alleen jou nog!

 

Samengevat bestaan jouw werkzaamheden uit:

·       Via computer inlezen van CNC-programma’s en laatste controle (3D);
·       Het laden van materiaal in de CNC-machine;
·       Het uitvoeren van diverse controles (waaronder maatvoering en kwaliteit) op de eindproducten;
·       Het verhelpen van (kleine) storingen;
·       Het uitvoeren van 1e-lijns onderhoud en schoonmaak van de machine

 

En hoe wij jou dan voor ons zien?

 

Wij kunnen het ons indenken dat jij bij je vrienden bekend staat als iemand met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Als jij belooft dat je iets doet, dan sta je er ook. Men hoeft jou niet achter je broek aan te zitten om iets gedaan te krijgen wat je al toegezegd hebt.

 

Verder vindt iedereen in je omgeving ook prettig dat je zo flexibel bent. Veranderen de plannen, geen probleem. Is het nodig dat je even bijspringt bij de voetbaltraining van je zoontje, jij bent van de partij. Hetzelfde geldt voor de hockeywedstrijden van je dochter, daar waar jij je steentje bij kunt dragen, zul je dat zeker niet nalaten. Je denkt liever in oplossingen dan in problemen.

 

En als jij hier leest dat wij een nieuwe machine hebben aangeschaft, dan is jouw eerste gedachte: ‘Yes, gaaf, daar ga ik me in verdiepen!!”

Kortom jij beschikt over:

·       Een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

·       Een flexibele werkhouding;

·       Een oplossingsgerichte houding;

·       Enorme gedrevenheid;

·       En tot slot ben je ook nog hartstikke leergierig.

Om deze job tot een goed einde te brengen is het daarnaast ook erg handig dat je een beschikt over ruimtelijk inzicht en dat je in staat bent om tekening te lezen. Je ziet voor je wat het eindresultaat is en weet tijdig te schakelen als we dat niet lijken te gaan behalen. En natuurlijk, als jij al ervaring hebt met het werken met een CNC machine, dan heb je een streepje voor.

Maar het meest belangrijke vinden wij toch dat jij past binnen organisatie en dat je beschikt over de wil om ‘er iets moois van te maken’. Alle verdere ins en outs zijn te leren.

Wij dragen in ieder geval zorg voor een opleiding voor onze specifieke machine.

 

Interesse?

 

Lijkt het je wat om aan de slag te gaan bij Alhako? Wil jij je schouders eronder zetten? Laat dan van je horen! En dat hoeft niet persé met een hele mooie brief en cv. Je kunt ons ook benaderen via Whatsapp (06-51451521) of even bellen als je nog vragen hebt. Een mailtje (hrm@alhako.nl) werkt ook. Kies waar jij je prettig bij voelt, voor ons is alles prima. Wij zijn, net als jij, de moeilijkste niet…

 

 

 


Impressions