Gevelmonteur

Alhako is een ambitieuze gevelbouwer met een enthousiast team van gedreven specialisten.

Voor aannemers is Alhako dé partner in geveltechniek.

We willen samen een eindproduct leveren waar we trots op kunnen zijn.

 

De organisatie bestaat uit een ervaren team van zo’n 15 collega’s op kantoor en 35 collega’s in de productie en montage. We houden van korte lijnen. Onze cultuur is open en informeel.

Er ligt een stevige groeiambitie en we zijn op zoek naar collega’s die mee willen ontwikkelen.

Jij kunt dus met ons meegroeien naar de volgende fase!

 

Graag kom jij op veel verschillende plekken om jou expertise in de praktijk te brengen. Jij bent het visitekaartje voor Alhako, bij de klant. Jij doet je werk zorgvuldig, in lijn met wat is overeengekomen in de offerte en daarmee ook naar wens van de klant. Als jij vertrekt bij de klant na afronding van je werkzaamheden, zwaait deze je uit met een glimlach op het gezicht.

 

Alhako Aluminium Industrie BV

Hoverveld 5

6039 SE Weert

Nederland

Info@alhako.nl

+31 495 56 26 00


Wat is jouw rol als Gevelmonteur?

Als montagemedewerker verzorg jij de laatste stap in ons werk, jij verzorgt de montage van aluminium ramen, kozijnen en puien. Je collega’s in de werkplaats hebben alle voorbereidingen getroffen. Zij zijn aan de slag gegaan met de ramen, kozijnen en / of puien die de klant nodig heeft in zijn (ge)bouw. Jij bent vervolgens, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het plaatsen van de producten op locatie bij de klant.

Dankzij jouw werkzaamheden ziet het pand van de klant er ‘spik en span’ uit. Een visitekaartje voor Alhako én een visitekaartje voor de klant. Daar gaan wij samen voor.

Om je werk goed te kunnen doen, ben je in staat tot:

·       Het lezen en begrijpen van onze werktekeningen. Je ziet wat waar gemonteerd moet gaan worden en weet vervolgens ook nog hoe je dat moet doen. De ene keer is het werk een ‘simpele klus’, maar een andere keer werk je op hoogte, of plaats je een enorm grote pui. Je komt daarmee steeds weer nieuwe uitdagingen tegen in het werk. Maar dat vind jij juist zo leuk! Geen dag is daarmee hetzelfde.

 ·      Het vinden van creatieve oplossingen. Als het nodig is herstel je tijdens de montage iets wat net niet 100% goed is voorbereid of wat over het hoofd is gezien door Alhako of de klant.

 ·      Een passende communicatie. De ene keer met je collega’s binnen Alhako, als je ergens in vastloopt of als je twijfelt hoe je iets moet doen. De andere keer schakel je omdat je merkt dat de klant net wat anders verwacht dan hetgeen jij komt doen. Je collega’s kunnen dan nog tijdig schakelen, zodat die klant toch weer eindigt met die glimlach.

Op een bouw kom je ook andere partijen tegen die aan het werk zijn. Soms lopen ze je misschien in de weg, maar op een ander moment ben je juist weer erg blij dat er iemand rondrijdt op een heftruck die jou even kan assisteren. Door samen te werken (onderling met elkaar maar ook met andere partijen), zorgen we ervoor dat het werk op een zo plezierig mogelijke manier wordt gedaan.

Jouw talenten?

Er bestaat geen opleiding waar je dit vak van gevelmonteur kunt leren. Dus wij vragen dan ook niet van je dat je alle kennis en kunde al in huis hebt.
Als jij interesse hebt in het werk wat wij doen en je beschikt over twee rechterhanden en een gezonde portie werklust, dan gaan wij je de kneepjes van het vak leren.

Je loopt mee met Mario, Hans, Eric en Leon om het vak te leren van hen. Door jouw nieuwsgierige en leergierige inslag ben je in staat om snel te leren. En stel vooral ook heel veel vragen, zodat je gaat snappen wat je doet en waarom je het juist op die manier doet!

In deze rol werk je vaak buiten en daarmee ‘door weer en wind’. Maar als echt hard waait vragen we je wel om extra goed op te letten. Jouw veiligheid in het werk vinden wij namelijk erg belangrijk. Wij willen niet dat jij onder een omwaaiende pui beland. We beschikken over diverse hulpmiddelen die het werk wat gemakkelijker maken en zeker ook veiliger. We laten je ook zeker niet in je eentje 12 verdiepingen omhoog lopen met een kozijn van 100 kilo.

Maar een beetje spierballen kun je in dit werk wel gebruiken. En hé, dat scheelt jou weer bezoekjes aan de sportschool. Houd je toch mooi wat tijd over voor andere hobby’s in de avonduren.

Ons aanbod?

Het werk brengt met zich mee dat je niet iedere dag op dezelfde tijd vertrekt en ook weer thuis bent. Echter proberen wij het wel zo te organiseren dat overwerken beperkt blijft. We gaan er echter wel vanuit dat je flexibel bent in je werktijden. Wij kunnen het nou eenmaal ook niet voorspellen wanneer er files staan onderweg. En wanneer je bij een klant met een half uurtje extra werken morgen niet nog een keer terug hoeft, dan gaan wij ervan uit dat jij je werkzaamheden nog even afrondt.
Doordat je in de omgeving van Weert woont, is je reistijd van en naar Alhako wel beperkt. Dus als je terug bent van je klus, ben je daarna zo weer thuis.

 

Interesse?

Lijkt het je wat om aan de slag te gaan bij Alhako?
Wil jij je schouders er onder zetten en je spierballen aanspannen? Laat dan van je horen! En dat hoeft niet persé met een hele mooie brief en cv. Je kunt ons ook benaderen via Whatsapp (06-51451521) of even bellen als je nog vragen hebt. Een mailtje (hrm@alhako.nl) werkt ook. Kies waar jij je prettig bij voelt, voor ons is alles prima. Wij zijn, net als jij, de moeilijkste niet…

 


Impressions