Vacature Montageleider

 

Alhako aluminiumindustrie is meer dan 40 jaar een vertrouwde bouwpartner voor ontwerp, fabricage en montage van aluminium ramen, deuren, vliesgevels, zetwerk en panelen. Wij zijn trots op onze kwaliteit en fraaie ontwerp oplossingen.

 

Alhako is een groeiende organisatie en een kwaliteitsleverancier van aluminium gevels naar bouwpartners.

Onze kernwaarden zijn kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid

Alhako Aluminium Industrie BV

Hoverveld 5

6039 SE Weert

Nederland

Info@alhako.nl

+31 495 56 26 00


De functie?

Als montageleider in de gevelbouw vervul je een afwisselende functie en draag je zorg voor een ongestoorde voortgang op de bouwplaats. Met jouw leidinggevende skills enthousiasmeer je de medewerkers om het beste uit hun werk te halen.

Daarbij bewaak je de afgesproken projectplanning. Om dit te realiseren heb je veelvuldig contact met de bouwpartners (in de regel de uitvoerder op de bouwplaats), de montageploeg en de interne organisatie.

 

Wat ga je doen?

Alhako realiseert zich dat het imago voor een belangrijk deel wordt bepaald door onze performance tijdens de montage. Dit wordt ingevuld door goede sturing aan de voortgang, bewaken van de geleverde kwaliteit en veiligheid, oog voor (voorkomen van) opleverpunten en tijdige opname/oplevering van de fase of het werk. De montageleider heeft daarmee een bewakende en sturen rol.

 

Jouw talenten?

Voor deze verantwoordelijke baan zoeken wij een organisator op MBO+ niveau met goed technisch inzicht. Liefst heb je ervaring in een soortgelijke rol en (gevel) bouwkundige kennis.

Je beschikt over rijbewijs B en VCA voor leidinggevende.

 

Als persoon heb je goede communicatieve eigenschappen, werk je goed samen, bent besluitvaardig, werk je gestructureerd, hou je overzicht en ben je voldoende ondernemend om waar nodig

oplossingen te vinden.

 

Ons Aanbod?

Een fulltime job van 40 uur per week.

Naast een goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Alhako een goede sfeer, een persoonlijk ontwikkelingsplan, training en groeimogelijkheden

 

Interesse?

Lijkt het je wat om aan de slag te gaan bij Alhako? En is deze rol je op het lijf geschreven? Laat dan van je horen! En dat hoeft niet persé met een hele mooie brief en cv. Je kunt ons ook benaderen via Whatsapp (06-51451521) of even bellen met Ilse Quinten als je nog vragen hebt. Een mailtje (hrm@alhako.nl) werkt ook. Kies waar jij je prettig bij voelt, voor ons is alles prima. Wij zijn, net als jij, de moeilijkste niet…


Impressions